Over ons

Wie ben ik

Mijn naam is Dirk van Garderen. Vanaf 1995 werk ik in het onderwijs, met name op christelijke scholen. Eerst als leerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs, later als docent in het voortgezet onderwijs en als directeur van een middelgrote basisschool en een school voor speciaal onderwijs. Hier heb ik brede ervaring opgedaan en in de loop van de tijd verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coachen en leidinggeven. De optelsom van de verschillende functies hebben me geleerd welke voorwaarden nodig zijn om van betekenis te kunnen zijn voor anderen. Dat heeft me in 2015 aangezet om de sprong te wagen: ik bind me niet meer langdurig aan één organisatie, maar ik bied mijn expertise aan om – waar het maar nodig is – als interim-manager of coach aan het werk te gaan. Ik bied interim-management vanuit mijn onderneming Inserviente. In januari 2021 ben ik gestart met Supportine.

Gecertificeerd

Ik ben erkend coach, teamcoach en paardencoach, heb het StiR-keurmerk en NOBCO-keurmerk en ben ook aangesloten bij Coachfinder. Om een coachtraject goed te evalueren en daarop inhoudsvol te reflecteren is het mogelijk gebruik te maken van de Coaching Monitor.

Als erkend coach werk ik conform de Global Code of Ethics. Zo is kwaliteit niet alleen geborgd door ervaring, maar ook door het voldoen aan de eisen die aan de coach worden gesteld.

Supportine is een jonge onderneming die zich richt op talentontwikkeling, coaching en paardencoaching.

Supportine is een jonge onderneming die zich richt op talentontwikkeling, coaching en paardencoaching. De keuze voor ‘Supportine’ als bedrijfsnaam beoogt actieve ondersteuning en begeleiding van mensen die zich willen ontwikkelen of coaching nodig hebben. Supportine betekent letterlijk ‘ondersteunt’. Vanuit deze actieve houding wil ik anderen een volgende stap laten zetten in zijn of haar ontwikkeling of leren inzicht te krijgen in het eigen handelen om tot nieuw gedrag te komen.

Lees meer