De vakantietijd is aangebroken of breekt binnenkort aan. Een bijzonder jaar ligt achter ons. Een jaar van beperkingen, van afstand houden, van afbouwen en weer opstarten, van hard lopen en opeens weer stilstaan. Mogelijk hebben gebeurtenissen plaatsgevonden die ingrijpend zijn geweest. Ik denk aan het sterven van een geliefde, een familielid, een collega of goede kennis in de buurt. Wellicht zijn er bedrijfsbeëindigingen geweest of heeft u te maken gehad met ontslag.

Even onthaasten is wenselijk. Er zullen er zijn die uitzien naar de bergen, verre streken of een cultuurtrip in een oude stad. Velen kiezen voor een veilige route en blijven in ons Nederland. Een coachtraject zou heel helpend kunnen zijn om te leren omgaan met wat u lastig vindt. Toch ga ik u ook een andere tip geven voor de vakantie.

Vlak langs onze nieuwe woning loopt een klompenpad. Een pad dat onverwachte wendingen kent, vraagt om inventieve ideeën en soms ook dwingt tot ‘gewoon doen’. Hoe heerlijk en bevrijdend kan het zijn om wandelend in de natuur je pad te gaan. Van harte aanbevolen!

Na de vakantie ga ik weer verder met de reeks nieuwsbrieven om het interimwerk en de paardencoaching nader voor het voetlicht te brengen, en dan vanaf de nieuwe locatie in Nijbroek. Ik wens u een heel goede, rustgevende en bovenal zegenrijke vakantieperiode toe!